Kulcs nélkül telefonnal

Kényelmetlen a kulcsok keresgélése?

Költséges a kapunyitók pótlása?

opening with mobile

KÉSZÜLÉK TÁMOGATÁS

A termékhez szükséges alkalmazás ingyenesen elérhető az App Store-ból illetve Google Play Apps-ból. Apple iPhone 4S vagy újabb készülékkel, illetve Android 4.4 vagy újabb software verziókkal használható.

Telefonja kiválthatja összes kapunyitóját otthonában, irodájában. 
Nem kell többé keresgélnie kulcsait, az alkalmazás mindig felkínálja a megfelelőt. Vezérlőnk használata több szempontból is biztonságosabb a hagyományos kulcsoknál vagy távirányítóknál. Csak az juthat be, akinek arra jogosultságot adott.
 Egyetlen ulockme vezérlő képes több kaput, világítást vagy más ház körüli eszközt irányítani.

A szerkezet kompatibilis minden elektromos zárral és garázskapuval, meglévő távirányítója is működik tovább. Külső antennával akár 100 méterről is nyithatja kocsibeállóját.

Biztonság

Kiemelkedő biztonságot nyújtunk az otthoni és üzleti felhasználók részére egyaránt. Védelemmel van ellátva a vezeték nélküli kommunikáció, a szoftver megoldások minden rétege, valamint a készüléken tárolt adatok egyaránt.

Más intelligens zár gyártóktól eltérően nem a telefonban gyárilag működő vezeték nélküli biztonságra építünk. Felhő szolgáltatást sem alkalmazunk az azonosítás során. Minden üzenetváltást ECDSA + ECDH + AES eljáráscsomaggal titkosítunk. Ezt a megoldást több országban használják elektronikus személyi azonosító kártyákon, amely alkalmas online terminálos felhasználóazonosításra is.

ECDSA ECDH AES security

Megoldások

HOME

Elsősorban családi ház tulajdonosok számára kialakított megoldás. Vezéreljen akár 4 elektromos kaput, garázskaput, motoros kocsibeálló kaput, vagy más elektromos kapcsolót, mint például kerti világítást.

Jellemzők:
• Eszközönként 4db kapu, világítás vezérlése
• Akár 100 m hatótávolság
• Kiemelkedő, többszintű biztonság
• Több ezer kulcs saját memóriában
• Egyszerű Mobil alkalmazás
• Időszakos és állandó kulcsok
• Megosztható és elküldhető kulcsok

A csomag tartalma:
• Leírás a felszereléshez és beüzemeléshez
• 1 db kapuvezérlő

PRO

A PRO csomagot WiFi modullal, valamint egy tenyérnyi méretű szerver eszközzel egészítjük ki, segítségével Internetre kapcsolhatjuk a WiFi hálózaton elérhető vezérlőket. A megoldás tökéletes a AirBnB és Hostel környezetben a vendéglátók részére. A vezérlő beállításait, események lekérdezését nem csak helyben, telefon segítségével tudjuk elérni. Interneten keresztül távolról is vezérelheti eszközeit böngészőben megjelenő kezelői felületen.

Jellemzők:
• WiFi / Internet eszköz kezelhetőség
• Böngésző programos beállítás felület
• Az össze bejárat közös kezelői felületen
• Értesítések interneten keresztül

A csomag tartalma:
• Leírás a felszereléshez és beüzemeléshez
• Mini management server eszköz
• kapuvezérlő

Kényelem mindenek felett!

Soha többé nem kell a kulcsot keresni, ha a ulockme vezérli az otthonának bejáratait

Használat

Alkalmazásunkat ingyenesen letöltheti az AppStore illetve Google Play-ből. A telepített alkalmazás felismeri a közelben lévő kapuvezérlőt, a mobil készülékének regisztrációja után használhatja az.

A vezérlő egyszeri regisztráció során a mobilját azonosítja utána a felhasználó azzal képes nyitni majd a későbbiekben.  Védelemmel van ellátva a vezeték nélküli kommunikáció, a szoftver megoldások valamint a készüléken tárolt adatok minden rétege egyaránt.

Ha szeretné előre regisztrálhat felhasználót, vagy megoszthatja saját kulcsát. Ehhez csupán egy aktivációs kódot kell továbbítani a kedvezményezett felhasználónak. Aki annak segítségével az érkezéskor önállóan aktiválhatja az előzőleg a vezérlőben létrehozott jogosultságot készülékén.
Amennyiben egy bejárathoz rendelkezünk jogosultsággal, mobil alkalmazásunk a kapu közelségét felismerni. Az automatikus nyitás beállítás engedélyezésével érkezéskor az alkalmazás néhány méter közelségben kinyitja majd a zárat automatikusan.

Beállítás

Adminisztráció és jogosultságkezelés

  • Gyakran van szüksége új és új kulcsokra?

  • Zárat cserél az elvesztett vagy szétosztott kulcsok miatt?

  • Távollétében szeretne ideiglenes belépést biztosítani vendégek vagy karbantartók részére?

  • Társasházban van kiosztott kapunyitó illetéktelenek, korábbi bérlők vagy tulajdonosok kezében?

Kulcsok másolása vagy kiadott kulcsok visszavonása innentől az ön kezében van, mindez csak egy gombnyomás!  Ön dönti el mikor engedélyezi vagy szünteti meg a nyitáshoz való hozzáférést az ehhez használt kulcsok segítségével.

A kiosztott kulcsokat akár telefonos alkalmazás segítségével a helyszínen, PRO verzió esetében akár WiFi és Internet kapcsolat és böngésző program segítségével távolról kezelhetjük.

Létrehozhatunk időponthoz igazított, ismétlődő vagy állandó kulcsokat. Ellentétben a hagyományos számkódos vagy azonosítós kapunyitó eszközökkel, itt könnyen megszüntetheti vagy újra engedélyezheti a már kiosztott kulcsok érvényességét, így a megszüntetett kulccsal már nem lehet kinyitni az ajtót.