Elérhetőségeink

Cím: 1097 Budapest, Gubacsi út 30.
Telefon: 06 30 9303 668
Email: info@ulockme.hu

Bemutatkozunk

Több mint másfél éves fejlesztés eredményeként jött létre a Ulockme, amely egyedi megoldásokat kínál a otthon automatizálás és smartlock megoldások felhasználóinak. Az ulockme megoldása felismeri az ön közelségét, és képes automatikus nyitásra, ha ezt beállítottuk. Könnyen felszerelhető a meglévő bejárati kapu, garázs, vendég szoba, vagy iroda bejárata. A használathoz nincs másra szüksége, csupán a telefonkészülékére telepített alkalmazásra.

Cégünk 2013-ban alakult. Célkitűzésünk, hogy kiváló minőségű és kimagasló megoldásokat kínáljunk az otthon automatizálás és smartlock megoldások kedvelőinek.

Szakmai csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik mind software mind eszköz, mind szélessávú adatátvitel fejlesztések téren. Csapatunk korábbi munkái között szerepelnek olyan munkák mint telekommunikációs háttérrendszerek, repülőgépen alkalmazott mérés rögzítő berendezések, vagy űrkutatásban alkalmazott eszközök fejlesztése. Talán nem meglepő, de az otthon automatizáláshoz alkalmazható technológiák fejlesztése hasonló kihívásokat rejtegetnek.

Kapcsolat

Termékinformációval, egyéb kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Az alábbi űrlap segítségével elküldheti kérdését részünkre

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet