Támogatás

A termék telepítéséhez és felhasználásához letölthető anyagok

Felhasználói kézikönyv – HUN
Gyors telepítési segédlet – HUN
Bekötési ábra – HUN
Felhasználói kézikönyv – ENG
Gyors telepítési segédlet – ENG
Bekötési ábra – ENG

Gyakori kérdések

Ulockme lehetővé teszi a garázskapu vagy más kapu vezérlését telefonról a hagyományos távirányító mellett vagy ahelyett. A BLE képes érzékelni kapu közelségét, és az alkalmazásban felkínálja azt nyitásra kulcs használata nélkül. Így a telefonkészülékét használhatja kulcsok és kapunyitók helyett.

A vezérlőkből tetszés szerint többet felszerelhet, a Ulockme alkalmazás bármennyi kapcsolót és vezérlőt képes kezelni. Egyetlen vezérlővel 4 electromos kaput, zárat vagy világítást kapcsolhat.

A szerkezetünk gyártótól függetlenül kompatibilis bármely elektromos működtetésű zárral, kapuval, kocsibeállóval, sorompóval  és garázskapuval.

Hamarosan megjelenik megoldásunk, a PRO verzió, mellyel internetről is tudja vezérelni a felszerelt eszközöket.

Nincs szüksége Internet hálózatra a működtetéshez, a szerkezet saját memóriájában tárolja a belépéseket. A telefon képes a vezérlővel közvetlen kapscolatra.

Igen, letölthető alkalmazásunk az AppStore-ból iOS-re és a Google Play-ból Android operációs rendszerekre.

Ulockme alkalmazás fut a legtöbb forgalomban lévő készülékkel. Kompatibilis minden iOS™ 8.0 (or newer) és Android™ OS 4.4 (or newer) operációs rendszert futtató készülékkel.

ECDH kulcs csere eljárást és ECDSA digitális aláírást alkalmazunk a telefon és a vezérlő közötti kommunikációban. Ulockme által használt biztonsági megoldást a németországi elektronikus személyazonosító kártyáknák is alkalmazzák. Ezek a korszerű biztonsági eljárások és kimagasló technológia segít megakadályozni, hogy illetéktelenek hozzáférjenek a vezérléshez.

Ne aggódjon, probléma esetén a hagyományos nyitók segítségével továbbra is nyithatja a kaput. Illetve belülről vészhelyzet esetére nyitógomb felszerelését javasoljuk.

Az ellopott telefon hozzáférését egy mozdulat segítségével letilthatja egy másik telefon vagy tablet segítségével amelyet korábban hozzáadott a vezérlőhöz adminisztrátori jogkörrel. Ezért javasolt legalább két készüléket adminisztrátori jogkörrel felruházni a háztartásban. Később, ha új készüléket vesz azt szintén könnyen feljogosíthatja a nyitásra.

Nem, nincs havi díja a ulockme otthoni szerkezet, alkalmazás vagy a kulcs megosztás funkció használatának.
A fejlesztés alatt lévő hálózatos verzió, mely létesítmények részére lesz kifejlesztve, nagy számú belépési pont és felhasználó kezelésére. Ennél a megoldásnál az épületfenntartó vagy tulajdonos részére felhasználási és karbantartási díjas árazást tervezünk.

Az ajánlott végfelhasználói ára egy vezérlőnek melyel akár 4 kaput is vezérelhet 60 000 forint körül van kiegészítők és opcióktól függően.

A ulockme vezérlő elektronika, egy gyors telepítési leírás és bekötési ábra és egy opcionális külső antenna csatlakoztatásához használható RP-SMA csatlakozó.
Felhívjuk a figyelmét arra, hogy szükség van néhány szerszámra, kábelre és esetleg csavarokra, vagy más rögzítőkre a felszereléshez.

A gyártó a vásárlástól számított 12 honap garanciát vállal a termékre.

A termékkel kapcsolatos kérdéseiben segítenek kereskedő partnereink:

Masco Kft.
www.masco.hu
Budapest, Reitter Ferenc u. 166, 1131
+36 1 390 4170

Electro Elite Kft.
sikmagnes.hu
Budapest 3.kerület
+36 20 317 3909

Kapumester Kft.
kapumester.hu
Tahitótfalu
+36 20 971 5183

Zártéka Bt.
zarteka.hu
Budapest 8.kerület
+36 1 303 4014

Zártéka Bt.
zarteka.hu
Budapest 6.kerület
+36 1 231 0899

Many Deco Kft.
Budapest 8.kerület
+36 1 31 37 206

PLESOVSZKI és TÁRSA Kft.
Budapest 3.kerület
+36 1 250 1471

Márkusz István EV
Tahitótfalu
+36 20 560 7757