INFO: 06-30-9303668

opening with mobile

KÉSZÜLÉK TÁMOGATÁS

Alkalmazásunk Apple iPhone 4S vagy újabb készülékkel, illetve Android 4.4 vagy újabb verziókkal használható, ingyenesen elérhető az App Store-ból illetve Google Play-ből.

Telefonja kiválthatja összes kapunyitóját otthonában, irodájában. 
Nem kell többé keresgélnie kulcsait, az alkalmazás mindig felkínálja a megfelelőt.

Egyetlen ulockme vezérlő képes több kaput, világítást vagy más ház körüli eszközt irányítani.

A szerkezet kompatibilis minden elektromos zárral és garázskapuval, meglévő távirányítója is működik tovább. Külső antennával akár 100 méterről is nyithatja kocsibeállóját.

Biztonság

Vezérlőnk használata több szempontból is biztonságosabb a hagyományos kulcsoknál vagy távirányítóknál. Csak az juthat be, akinek arra jogosultságot adott.

Más intelligens zár gyártóktól eltérően nem a telefonban gyárilag működő vezeték nélküli biztonságra építünk. Az ECDSA + ECDH + AES eljáráscsomaggal titkosítunk hasonlóan az elektronikus személyi azonosító kártyák használt megoldáshoz.

ECDSA ECDH AES security

Kertkapuk és garázskapuk nyitása

A vezérlőnk minden forgalomban lévő garázskapuval, motoros kertkapuval és elektromos zárral kompatibilis.

Garázskapu nyitás vezérlés telefonnal

Garázskapuk és motoros kapuk nyitása

Bármilyen gyártmányú forgalomban lévő garázskapu vagy motoros kapuk vezérelhető eszközünkkel. A meglévő távirányítós nyitókat továbbra is használhatja a ulockme telefonos nyitó felszerelését követően.

Részletek
Úszókapu vezérlés telefonnal
telefonos zár vezérlés

Kertkepu, lépcsőházi kapu nyitás

A szerkezet minden elektromos zárat vezérelhet. A kimeneti kapcsolókon beállítható a szükséges időzítés, a panel reléivel közvetlenül vezérelhet 12V/24V-os elektromos zárat vagy síkmágnest.

Termékcsomag beszereléssel
közös bejáratok telefonos nyitása

Bejárati ajtók telefonos nyitása

Bejárati ajtók telefonos nyitására többféle megoldást kínálunk, kollégánk segít önnek a választásban igényeinek megfelelően.

ajtónyitás telefonról hengerzár betéttel
Részletek

Hengerzár cserével

Legegyszerűbb megoldás a vezérelhető hengerzár. A zárbetét cseréjével egyszerűen felszerelhető, nem igényel kábelezést vagy átalakítást az ajtón. Belülről minden esetben kézzel nyitható a zár, kívülről a telefonról adott nyitójel után kézzel kell elcsavarni a henger alakú nyitót, mely a kulcs forgatását helyettesíti. Kívülről vésznyitási esetére kulccsal van ellátva a zárbetét. Ez a megoldás minden típusú hengerzáras ajtóra felszerelhető átalakítás nélkül.

Hagyományos hengerzár motoros vezérlése

Másik megoldás a motoros hengerzár nyitó. Az ajtó belső oldalára felszerelt motoros szerkezet, mely a meglévő zárbetétet forgatja belülről a ulockme alkalmazás nyitó vagy záró jelére. Ennél a megoldásnál kéz nélkül nyitható az ajtó a telefon segítségével. A motor végigforgatja zárat, majd az ajtó nyílik. Vészhelyzet esetén kívülről a hengerzárhoz tartozó hagyományos kulccsal nyithat, belülről a motoros rész minden esetben kézzel nyitható. Ez a megoldás minden típusú hengerzáras ajtóra felszerelhető átalakítás nélkül, de akadozó vagy szoruló zárakhoz nem ajánlott.

kulcs nélküli bejárati ajtó vezérlés telefonról
Részletek
Elektromechanikus bevéső zárszerkezet
Részletek

Zárszerkezet cserével

Az ajtó hagyományos zárszerkezetének cseréjére elektromechanikus ajtósíkra szerelhető reteszes és bevéső zárakat ajálunk. Ezekre mind jellemző, hogy belülről minden esetben kézzel nyitható, kívülről ulockme alkalmazással, telefonról is nyitható. Henger zárbetéttel vannak szerelve, szükség esetén kívülről kulccsal is nyithatóak. Ezek a legtöbb fa és fém ajtóba beszerelhetőek kisebb munkával, melyet beszerelő partnereink igény esetén elvégeznek önnél.

bejárati ajtóra szerelhető zár vezérlés telefonról
Részletek

Általános jellemzők

Kimagasló biztonság

Akár 100 m hatótávolság

Egyszerű Mobil alkalmazás

Több ezer kulcs saját memóriában

4db bejárat, világítás eszközönként

Webshop